Saker jag inte förstår (på Gran Canaria)

Jag förstår fortfarande inte varför spansk TV dubbar allting.
Jag förstår inte varför vissa turister (99 % unga män) är stupfulla klockan 10 på morgonen. Jag kan inte förstå eller förklara hur underbart det är att bada i Atlanten på julafton samt äta sjötunga till middag istället för sill och skinka.
Jag kan inte förstå alla de miljoner lotterier som finns.
Jag kan inte fatta att Hooters lyckats etablera sig även där. Hur 80-tal känns det?
Jag kan inte förstå ett fenomen som Las Palomas. Tänk att ha en egen öken…
Jaja. Det är klart att jag fattar vissa av dessa saker. Men ändå. De tål att poängteras.

1 kommentarer

  1. Du borde ha specificerat det geografiska läget bättre. Unga stupfulla män påträffas endast på södra delen av ön på förmiddagen=vid turisområdet. Detta fenomen påträffas endast i turistzonen med frekvens. För den som har möjlighet att röra sig lite mer på ön blir perspektivet bredare. Även Tyskland, Italien, Frankrike, Portugal mfl dubbar allting på tv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *