Var är tjejpakterna?

Jag tittar på Robinson Karibien och ser plötsligt nästan bara en massa män. Ungefär som det brukar se ut i slutet av dokusåpor. Visst har kvinnor vunnit Robinson, men de har aldrig tagit hjälp av andra kvinnor för att göra det. Grabbpakter är det gott om, men var är tjejpakterna? I amerikanska Survivor fanns för några säsonger sedan en listig tjejpakt. En elak pakt, enligt vissa. Bara elak för att den förväntades vara snäll, enligt andra.

Ledaren för pakten, Parvarti, som senare tog hem hela spelet var slug och insåg tidigt att en tjejpakt skulle ta henne till final. En efter en röstades killarna hem och plötsligt återstod bara en – unge Eric. Problem uppstod när han gick och vann immuniteten eftersom tjejpakten inte ville rösta på varandra. Därför övertalar de Eric att enda sättet för honom att återvinna en del av den respekt han förlorat skulle vara att ge bort sin immunitet till en tjej. Han försäkrades om att han inte skulle bli utröstad ifall han gjorde detta. Inte ens tjejerna själva trodde att han faktiskt skulle göra det, men se här:

youtube::OMmEdEMbXL8::

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *