Märklig doku-kombo

Det är inte ofta man hajar till på märkliga dokusåpor, men i lördags hände det. Jag råkade nämnligen få syn på ”Dance your ass off” Tv3.

Inledningsvis trodde jag att det var någon amerikansk version av ”Let’s dance” eller ”Dance with the stars” som det heter där. Men det var det inte. Visserligen var det en danstävling, men den handlade också om att de medverkande skulle gå ned i vikt. Alltså en slags kominerad ”Let’s dance” och ”Biggest looser”.

Kanske är det detta som är framtiden. I brist på nya idéer till dokusåpor slår man ihop två stycken. Jag hoppas på ”Robinson-Baren”, en dokusåpa där man ska lära sig blanda drinkar och samtidigt bara äta lite kokos. Vilket fylleslag det skulle bli.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *