Fadde slår nytt rekord i uselhet

Dörrvakten och skvallerpress-profilen Fadde Darwich har debuterat som stand up-komiker. Och det är inte ens roligt för att det är så dåligt. Uppträdandet hos Aschberg (se youtube-länk nedan) är så fasansfullt bedrövligt att man som tittare knappt orkar ha en åsikt.

När ska människor begripa att humor är en intellektuell begåvning. Man måste vara superskärpt för att klara av att få andra människor att skratta. Det Fadde gör är att inte visa respekt för riktiga stand up-komikers arbete. Han kan omöjligt ha förstått vilket extremt hårt arbete det är att skriva skämt och framföra dem på ett underhållande sätt.

Kanske har han förstått det nu efter detta katastrofala framträdande hos Aschberg:

youtube::gagVmuW7iRM::

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *