Härligt hot från underjorden

Att TV3 och TV6 kör samma filmer om och om igen under flera års tid kan fungera som en tröstande snuttefilt. I lördagskväll när jag slog på tv:n visades till min stora lycka ”Hotet från underjorden” med Kevin Bacon.

”Hotet från underjorden” från 1990 är en slags hyllning till 50-talets monsterfilmer av B-kvalitet och handlar om två killar som upptäcker en gigantisk orm eller mask som finns under jorden och attackerar vid markvibrationer. 

”Hotet från underjorden” är egentligen en usel film, med taffligt manus och tveksamt skådespeleri, men samtidigt har den en själ och ett hjärta som träffar rätt. Fantastisk underhållning.

Se den första filmen, strunta i uppföljarna och tv-serien.

http://www.youtube.com/watch?v=KUwhaLQy13o

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *