Bara i Sverige kan det uppröra

Anna Bergendahls musikvideo till Melodifestivalvinnaren ”This is my life” upprör. Det är en svensk myndighet som är upprörd. Herregud.

Trafikverket klagar på att Anna Bergendahl promenerar på ett järnvägsspår i videon. Jag känner mig mer upprörd över att man använder ett så gammalt bildspråk i videon. Har vi inte sett det tusen gånger? Men vad vet jag, det kanske är mycket farliga bilder som får människor att tro att tågspåren är en säker plats att vara på.

Om Anna Bergendahls video censureras på grund av detta skulle jag bli rädd. Mycket rädd. Var skulle då censurgränsen hamna någonstans? Då måste vi stoppa karaktärer som drick vin i svenska dramaserier också. Man vet ju vad sånt kan leda till. Farligheter.

Se Anna Bergendahls video:
youtube::9N7IMFv7m08::

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *