Jajamensan, nu laddar jag!

Det måste ju vara en av världens bästa TV-serier. Ja, jag är en sån som säger ”världens bästa” om mycket, men det är bara för att jag inte hittar ord ibland för hur bra något är. Damages säsong 3 har just avslutats i USA, så nu ser jag om säsong 1 och 2 för att ladda, påminna mig och rätt allmänt bry mig om mitt eget välbefinnande.
Damages är ser ni superbra, om ni nu inte sett det.
Glenn Close spelar stenhårda advokaten Patty Hughes, och Close har en drömroll här. Ett sådan mångfacetterad kvinna har hon sällan fått spela. Vilket hon alltid borde få göra, eftersom hon är så fruktansvärt begåvad.
De två första säsongerna var så spännande att jag satt stel i kroppen, med andan i halsen under typ alla 26 avsnitten. Den är så smart gjord: man förstår väldigt lite i början, men små ledtrådar ges hela tiden som gör att man inte kan sluta titta helt enkelt.
Jag tror den gått på någon av reklamkanalerna och det är inte kul. MEN…den finns på box! Köp och se. Det är en fantastisk upplevelse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *