”Boken är bättre än filmen”

I oktober har storfilmen ”Lyckan, kärleken och meningen med livet” med Julia Roberts i huvudrollen premiär i Sverige. Filmen är baserad på journalisten Elisabeth Gilberts persoliga reseskildring av sitt eget liv i förvandling. En bok fylld av humor och tänkvärdheter, vars själ troligtvis blir svår att återskapa på vita duken. Efter att ha sett trailern misstänker jag att vi kommer att få se ännu en Hollywoodproduktion som skrapar existentiella frågor på ytan och löser livsfrågor med ett enkelt ordspråk. Klicka på länken och se trailern, men lyd ett gott råd – läs boken. Det klassiska mantrat som troligtvis kommer att förfölja denna film är ”boken är bättre än filmen”.

http://www.youtube.com/watch?v=iZzmqHJ0gPU

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *