I LOVE FACEBOOK!

Det har varit rätt mycket åsikter om Facebook det senaste året (och det buntas samman med bloggar och twitter). Jag följer inte många bloggar och aldrig twitter. Inte av princip utan för att jag helt enkelt inte har tid. Zadie Smith, författaren till bland annat Vita Tänder tycker inte om Facebook. Läs här.
Men jag älskar Facebook.
Det är en uppfinning som hjälper mig mycket, och såklart framförallt med att vara uppdaterad när det gäller vännernas liv, men också – och det här tycker jag inte uppmärksammas tillräckligt.
Jag kan via Facebook ( och alltså mina vänner där) sålla i resten av mediasfären. Jag får viktiga länkar direkt skickade till mig, de viktigaste artiklarna, de viktigaste blogginläggen, och nu snackar vi politik. Det är helt underbart: jag behöver inte längre på måfå surfa runt för att hitta intressanta saker att läsa på nätet: det levereras direkt till mig, och från de trovärdigaste av källor: min vänner. Och mina vänners vänner… haha.
 GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *