Greenberg


Greenberg  är en enkelt berättad historia om människor – och regissören Noah  Baumbach undviker sterotyper helt enkelt genom att visa att de flesta människor är lite småkomplicerade. Ben Stiller spelar huvudrollen som denna Greenberg och liksom i The Royal Tenenbaums visar han också rätt mycket allvar. Greenberg kommer till Los Angeles efter rätt många år i New York, och även efter en vända på en institution. På sitt mycket taffliga sätt försöker han återskapa de få kontakter han har, men det slutar oftast rätt illa, på grund av sina många sociala handikapp. Humorn/allvaret (svårt att veta ibland vad det är) är hela tiden precis under ytan, och så här kan ett replikskifte låta:
Hans kompis: Youth is wasted on the young.
Greenberg: (gravallvarlig): I would go further than that. LIFE is wasted on… people.
Se den om ni inte gjort det redan. Här är trailern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *