Wolfman Jack ångar på

Bluesbandet Wolfman Jack är på gång med en nya skivan ”Together”. Den här gången har Umeåbandet samarbetat med Clas Yngström från Sky High. Här är ett första smakprov från skivan, låten ”Gotta Move”.
Att kalla Wolfman Jack för ett hårt arbetande gäng är ingen överdrift. Tvärtom är det utan tvekan Umeås flitigaste band. Både när det gäller att spela in och släppa skivor och stå på scen. I stort sett varje helg de senaste åren (!!!) har trion gjort spelningar runt om i Sverige. Den kommande helgen är ingen undantag. I morgon spelar Wolfman Jack i Ludvika och på lördag är det Sandviken som gäller.
Och det rullar på under helgerna som kommer. 8 april spelar Wolfman Jack och ”fjärde medlemmen” Clas Yngström i Skellefteå och dagen efter firas skivan ”Together” på Droskan i Umeå.
Själva säger bandet att skivan, som släpps på Garageland records, är en motreaktion på dagens populärmusik. Förutom eget material, skrivet av Magnus Hägglund och John Edén Brändström, tolkas låtar av Fleetwood Mac, Peter Greens ”Rollin’ Man” och Danny Kirwans ”Like It This Way”.
Och med tanke på hur mycket tid bandet spenderar ute på vägarna är dess slogan ”The Wolfman is everywhere” mycket passande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *