Stockholm-Båstad


Det gäller alltså den så kallade TV-serien Stockholm-Båstad (TV4). Och det ska ni veta är en orgie i dålig humor. RIKTIGT dålig humor.
Vem har skrivit manus och varför? Vad vill den personen säga? Jag kan inte hitta informationen på TV 4.se. men å andra sidan… vem vill stå för det här?
Ola ”Äckelpotta” Rapace och Peter ”TV4-älsklingen” Magnusson spelar huvudrollerna i denna vidriga lilla mini-serie. Magnusson spelar en avdankad gammal tennisstjärna som får chansen att spela tennis igen i Båstad. Han åker med sin polare Ola Rapace med båt och ojojojoj vilka roliga äventyr som utspelade sig i det första avsnittet! NOT. Jag skäms. På riktigt. Ola är bad guy och Peter är good guy och sen är det bara en orgie i ”pinsamma situationer” som man ska skratta åt. Men när det är ett så dåligt manus och så uselt skådespeleri så blir skämt om bullfittor och grogghoror inte ironiska, utan precis tvärtom: man blir aggressiv som tittare och besviken på mänskligheten. LÄGG NER NU.

1 kommentarer

  1. STOCKHOLM – BÅSTAD Ja FAN vilken dålig serie och HUMOR! Första avsnittet hade dock något enstaka inslag jag skrattade åt, men i andra avsnittet INGENTING roligt. Det är väl Peter Magnusson själv som skrivit manus? LÄGG NER SKITEN. LÅT OSS SLIPPA SISTA AVSNIIET !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *