Nu öppnas kylskåpet igen

Vad gör man när alla sorters matprogram redan gjorts?
Man börjar om från början!

De senaste åren har ju varit en sanslös buffé av olika sorters matprogram. Vi har haft proffskockar som lagat mat, kändisar som tävlat mot varandra, vanliga människor som tävlat, matresor till olika länder, fångar som lagat mat, proffskockar som skällts ut, uppfostringsprogram där man ska lära sig äta bra och matlagningar i skärgärd, på båtar och i Plura kök.

Det är så mycket mat att man knappt orkar titta i sitt kylskåp. Vad gör SVT då? Man väcker till liv ett program där en proffskock kommer hem och tittar i kylskåpet åt dig! Utifrån det lilla man, det vill säga kändisen, har hemma lagas sedan god mat.
Programmet heter ”Här är ditt kylskåp” och gick för tio år sedan, på den tiden mat inte var stapelprogram i tv.
Om det var bra har ingen betydelse, det är nya tider nu och då kan gamla program dammas av. Men visst börjar en viss mättnad kännas av?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *