Om jag ljuger tillräckligt mycket…

DN tippar att ”Om sanningen ska fram” med Eric Amarillo är sommarens hit. Om det är sant vill jag emigrera eller i alla fall gå i exil i en stuga någonstans där jag har den totala makten över musiken som spelas. Efter att ha hört låten två gånger vill jag tvätta hjärnan med tvål. Den representerar allt jag hatar med korgragg, det eviga eländiga ljugarspelet. Och tydligen håller också Amarillo själv med mig. Är det det som kallas ”common ground”?

Låten är med andra ord ironiskt menad, men den ligger så nära sanningen att det svider. Och det är en sanning som jag inte vill ha in-nött i huvudet hela sommaren. Frågan är dessutom hur många som kommer att ta den som en bekräftelse på att det de håller på med är bra och rätt och ok?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *