Inspiration

Underbara Robyn! Inte nog med att hon är drottningen av danspop just nu, hennes videor är ju helt underbara. När man är van vid att se superslipade överkoordinerade popdivor där allt är symmetriskt och fokuserat på att stjärnan ska se så attraktiv ut som möjligt från alla vinklar – hur kan man då låta bli att bli lycklig över Robyns senaste video? Den är så annorlunda och så bra!

Det är jättefint och fantastiskt och kul och sådär kan ju jag också dansa! Mer personlighet, mindre retouch. Och eftersom det är så himlarns coolt när hon gör det så känner jag mig plötsligt som en klubbdrottning – fast jag nästan aldrig går ut (och dansar dårå. Jag går ofta ut genom dörren). Det är inspirerande helt enkelt. Så titta och njut. Och gör skillnad på dansgolven i helgen.

1 kommentarer

  1. ”Jag går ofta ut genom dörren” hoho
    jag är dock inget fan av robyn, men jag är ett fan av dej 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *