Way Out West; En succé redan innan den börjat

Göteborg dosar i sol. Lätta skyar skyddar och i parker syns par, ensamma, familjer och vänner avnjuta stadens lugn. Det återstår nära en månad innan festivalens portar öppnas, men festivalpassen har redan sålt slut och stora uppslag hängivs åt kartor och program i de lokala tidningarna.

På nätet erbjuds biljetter för det dubbla priset och debatten har gått het kring vad som är okej och inte med andrahandsförsäljning. Arrangörerna vädjar till att inte betala överpriser och därmed gynna den typen av handel och släpper imorgon kl 09 ytterligare ett fåtal biljetter. Trycket kommer sannolikt vara enormt och på hemsidan uppmanas nu att sikta på nästa år och se till att vara ute i god tid.

För er som trots allt är på väg uppdateras hemsidan med jämna mellanrum. Håll koll här och njut av bland annat av Okkervil Rivers Wake And Be Fine.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *