UIK behöver nya ramsor

Det är långt ifrån huliganstämning när Umeå IK spela, men lite mer tryck borde det kunna vara på Gammliavallen. Till en början skulle hejaramsaorna kunna lämna 1950-talet bakom sig. 

Att behöva lyssna på ”Andra sidan är ni klara” är som att förflytta sig tillbaka en annan era, när tv:n var enkanalig och svartvit. Den andra ramsan som är populär på Gammliavallen är ”Ge mig ett U, ge mig ett I, ge mig ett K. Vad blir det?” och den är inte mycket roligare. (Den varianten byggde väl i skapelsens gryning dessutom på att bokstäverna ska bilda ett riktigt ord och inte en förkortning? Att bokstavera en förkortning känns lätt onödigt.)

Borde inte Umeå IK som är en framåt och initiativrik förening kunna försöka få fram några mer effektiva ramsor eller sånger som skulle ge lite inramning till Gammliavallen som blivit betydligt mysigare med nya läktaren?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *