Doreen Månsson

Producenten, programledaren (från bl.a. ”Doreen 21:30”, ”Välkomna nästan allihopa” och ”Bolibompa”) och mångfaldskonsulten Doreen Månsson pratade på Umeå Folkets Hus i måndags på uppdrag av projektet Normstorm.

Hon gav en hel del insikter i hur det är att vara chef över en arbetsgrupp som är rekryterad ur ett mångfaldsperspektiv (svårt, utmanande och jobbigt, men man lär sig massor, utvecklas och det blir så himla bra), hur hon är som anställd (skyr möten som pesten, men löser det mesta och kör hårt på learning by doing), och påminde alla om att när folk uppför sig störande så kanske det bara är för att de tillhör ett sammanhang där ”normalt” är något helt annat än vad man är van vid.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *