Så mycket bättre ifjol

Niclas Holmlund, 19 november, 08.45
Årets upplaga av ”Så mycket bättre” är sämre än fjolårets. Det finns åtminstone tre anledningar till det.
Det stavas E-type, Tomas Ledin och Lena Philipsson.
Deras tolkningar av kollegornas låtar är både förutsägbara och tråkiga. När Eva Dahlgren, Mikael Wiehe och framför allt Laleh håller gör de ovan nämnda inte det. Enda trösten inför kvällens program är att vi slipper en ny, intetsägande, tolkning av Philipsson då det är hennes låtar som ska tolkas. Och som vanligt blir det mest intressant att se vad Laleh och Wiehe hittar på. De har varit klockrena så här långt. Lalehs fina version av Ledins ”Just nu” och Eva Dahlgrens ”Ängeln i rummet” hör du här.
Läs också min krönikekollega Olov Hjärtström Baudins underhållande inlägg i debatten. Det gör du här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *