Smaka på dokumentär om Tomas Andersson Wij

Johanna Fredriksson, 31 januari, 09.27
I förra veckan släppte Tomas Andersson Wij sitt sjunde album – ”Romantiken”. En fin platta.
Under inspelningen närvarade dokumentärfilmaren, tillika norrbottningen, Jonas Selberg Augustsén som håller på att göra just en dokumentär om poetsångaren TAW, som handlar om processen med ”Romatiken”.
På Youtube har de lagt ut små smakprov ur dokumentären. Gå in och kolla. Jag blir då peppad på hela dokumentären.
Än så länge ligger fyra klipp ute, bland annat med Ane Brun och Mauro Scocco på besök i studion. Men jag råkar även veta att delar av Deportees gästat under inspelningen. Jag väntar bara på att klipp från det samarbetet ska komma upp. Vi får väl se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *