Cleo höjer Melodifestivalen

Johanna Fredriksson, 11 februari, 21.21

I kväll får man vara stolt Västerbottning. David Lindgren gör bra i från sig på Melodifestivalens scen. För att inte tala om Cleo.

Sitter och tittar på Melodifestivalen. Det är omröstning och det är bara att konstatera att Skellefteåsonen är en succé. Publiken sitter och klappar fram hans namn. Vem ska gå vidare? Lindgren eller Di Leva?
….
Och det är David! Grattis.

Jag tycker faktiskt att han gör det bra. Blir kul att se hur det går för honom. Kommer det kanske vara två Västerbottningar i finalen. För vi har ju Miskovsky att hoppas på också.

Men trots detta är det inte David som är Västerbottens stolthet i kväll. Det är Nathalie Missaoui – Cleo – som lyser starkast. Tillsammans med bland annat Jessica Folcker gjorde hon en strålande insats i pausunderhållningen. Cleo är helt enkelt grymt bra på det hon gör, förhoppningar är nu att miljonpubliken ska få upp ögonen för denna pärla från Västerbotten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *