Guns N’ Roses samlas


Niclas Holmlund, 16 februari, 14.50
En återförening av originalmedlemmarna i Guns N’ Roses kommer närmare. Nåja, medlemmarna i hårdrockbandet ska åtminstone träffas i april.
De har bråkat i runt 20 år men 14 april kommer det bli någon form av återförening mellan framför allt sångaren Axl Rose och sologitarristen Slash vid Guns N’ Roses inval i Rock And Roll Hall of Fame. Det hävdar bandets nuvarande keyboardist Dizzy Reed.
– Jag vet att alla originalmedlemmar kommer att vara där. Jag vet inte exakt vad som kommer att inträffa men jag är säker på att det blir en sådan där sak som blir verklighet och som blir verkligen cool, säger han till tidningen Billboard.
Om bandet kommer att stå på scen tillsammans och kanske till och med spela ihop har varit det stora frågetecknet inför årets inval. Förutom Dizzy Reed, Axl Rose och Slash gäller invalet även gitarristerna Izzy Stradlin och Gilby Clarke, basisten Duff McKagen, samt trummisarna Steven Adler och Matt Sorum. Adler är dock den enda som hittills uttryckt tvivel om en återförening är möjlig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *