Rörland ny gitarrist i Sabaton

Skellefteåsonen Chris Rörland har gjort sin känd som skicklig gitarrist i Nocturnal Rites. Nu väntar nya utmaningar som medlem i Sabaton. Foto: ERIK ÅSTRÖM

Daniel Nordström, måndag 2 april klockan 20.35
Nu är det officiellt.
Nocturnal Rites talangfulle gitarrist Chris Rörland är ny medlem i Sabaton.
Nu väntar en världsturné.
Den 25-årige Skellefteåsonen Chris Rörland blev ny gitarrist i Nocturnal Rites för ett par år sedan, detta efter att Nils Norberg lämnat bandet. Du kan läsa om den nyheten här i Folkbladet.
Nu väntar nya utmaningar. Det framgångsrika svenska heavy metalbandet Sabaton gick i dag ut på sin hemsida och berättade om sina nya medlemmar.
”För att få slut på alla rykten om att Sabaton ska sluta turnera eller till och med upphöra som band kan vi nu presentera Sabatons nya lineup”, skriver Sabaton på sin hemsida.
Från och med nu ser bandet ut så här:
Joakim Brodén – Sång.
Pär Sundström – Bas.
Chris Rörland – Gitarr,
Thobbe Englund – Gitarr.
Robban Bäck – Trummor.
Sabaton letar ännu efter en keyboardist.
”Fram till dess att vi hittar den rätte killen kommer fortfarande Daniel Myhr att vara med oss, i digital form, eftersom han har spelat in alla keyboards som vi kan använda oss av på turnén”, skriver bandet på hemsidan.
Nu väntar en omfattande världsturné.
Ett stort äventyr väntar för Chris Rörland – som trots medlemskapet i Sabaton även kommer att förbli medlem i Nocturnal Rites.
I dag presenterades Sabatons nya medlemmar via ett klipp på Sabatons hemsida och Youtube. Du kan se det här nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *