Då släpps System Annihilateds album

Umeåbandet System Annihilateds debutalbum släpps 18 februari. FOTO: HENRIK OLOFSSON

Söndag 4 november klockan 21.30
System Annihilateds kommande album har redan recenserats i Folkbladet. Jag gav den en fyra i betyg.
Nu är det klart att albumet kommer att släppas i fysisk form 18 februari nästa år, detta via Umeåbolaget Discouraged Records.
Nyheten tillkännagavs under lördagskvällen när det unga och talangfulla Umeåbandet delade scen med Nifelheim och Torture Division på House of Metals kick off i Studion, Umeå Folkets Hus.
– Furor är ett sånt album en har svårt att tro är ett debutalbum. Det osar av professionalism men saknar inte ett uns ungdomlig entusiasm, säger Discouraged Records Johan Norström i ett pressmeddelande.
Det är svårt att inte hålla med honom. ”Furor” är helt enkelt ett briljant album, faktum är att det är det starkaste debutalbumet jag hört på mycket lång tid.
”Furor” är inspelat i Garageland Studios med skicklige Ronnie Björnström, som tidigare arbetat med akter som bland andra Aeon, Zonaria och många fler, bakom spakarna.
Albumet, som alltså släpps via Discouraged Records 18 februari 2013 kommer att distruberas av Sound Pollution i Europa.
Via den här länken kan ni höra titelspåret till ”Furor”.

http://www.youtube.com/watch?v=fxFFQvDXVrk

 

2 kommentarer

  1. @nära men nej den: Helt korrekt, men det påstås inte i texten heller. Däremot får du höra titellåten om du klickar på de fetade orden i slutet av texten. Det är länken till titelspåret ”Furor”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *