Ny video med Daemonicus

En stillbild från Daemonicus nya video.

Fredag 30 november klockan 11.05
Dödsmetallbandet Daemonicus från Hörnefors har nyligen släppt sitt nya album ”Deadwork”.
Jag hyllade den i min recension i Folkbladet för en tid sedan.
Nu har bandet släppt en ny video. Här kan du se den.
När jag recenserade ”Deadwork” gav jag den en fyra i betyg, men jag konstaterade också att femman – det vill säga allra högsta betyg – hängde i luften. ”Deadwork” är nämligen, enligt mitt tycke, ett av årets starkaste metalalbum.
Nu har Daemonicus nyss släppt en video till låten ”Nothing But Death”, från ”Deadwork”.
Videon är producerad av sångaren Stefan Hagström och C.C.H.B Productions.
Som kuriosa kan nämnas att videon till stor del är inspelad i Stefan Hagströms källare.
Mer kuriosa: Den äldre mannen som medverkar i videon är gitarristen Jörgen Perssons far, 77-årige Karl-Erik Persson. Den unge pojken som medverkar är sångaren Stefan Hagströms systerson, Rasmus Lindgren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *