Frida Hyvönen aktuell till veckan

Under de senaste måndagarna har SVT sänt nya avsnitt av serien ”Dom kallar oss artister”. Där har bland annat systrarna Klara och Johanna Söderberg i First Aid Kit och rapparna Ison & Fille medverkat.
Nu på måndag är det Frida Hyvönens tur. Musikern från Flarken tar med tittarna till den franska huvudstaden Paris, där hon tidigare hade en lägenhet. ”Det blir ett dramatiskt dygn med både sol och ösregn där Hyvönen även klämmer in ett unikt framträdande under bar himmel i favoritparken Parc de Buttes Chaumont”, låter SVT hälsa angående måndagenskvällens program i SVT 1. Missa inte!

På fredag syns Hyvönen i ett annat sammanhang, nämligen genom att ge två konserter tillsammans med  Sveriges Radios Symfoniorkester i Berwaldhallen. En intervju inför det framträdandes ses ovan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *