Osäkert om ny säsong för Historieätarna

Nog var det fler än jag som älskade SVT-programmen Historieätarna och Landet Brunsås? Som vill ha Lotta Lundgren och Erik Haag som ständiga följeslagare, redo att underhålla – och utbilda – vilken sekund man än behöver dem?

När det sjätte och sista avsnittet sändes innan jul var det inte klart om någon andra säsong skulle sändas. Och fortfarande råder osäkerhet. För tillfället pågår förhandlingar mellan Thelma/Louise och SVT men Karin af Klintberg säger till DN att det bud som lagts av SVT är för lågt.

Fortfarande finns ju dock en chans. Så, låt oss hålla tummarna och till dess roa oss på annat sätt men med med samma underbara Lotta Lundgren. Detta genom att läsa hennes eminenta men numera nedlagda bloggar. Scrolla ned, bli hungrig och skratta tills du kiknar. Kanske, kanske kan du också laga mat.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *