Nytt från The-Dream

Terius Nash är låtskrivaren och producenten som kan räknas till en av vår tids mest framgångsrika. Han har skrivit och producerat till bland andra Beyoncé, Kanye West och Drake och är en av upphovsmännen bakom Justin Biebers monsterhit ”Baby” (Som han själv säger sig ha skrivit både text och musik till på tjugo minuter)

Under sitt artistnamn The-Dream har dessutom Terius Nash en artistkarriär som inte haft samma genomslag som några av de låtar han skrivit åt andra. Och även om det stora genombrottet för The-Dream låtit vänta på sig så sopar han de flesta inom kontemporär R&B av banan, i alla fall om du frågar mig.

The-Dream tidigare släppt Love hate (2007) Love vs Money (2009) Love King (2010) och  Terius Nash: 1977 (2012)

Femte albumet ”Fourplay” utkommer 7 maj och första singeln ”Slow it down” finns tillgänglig här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *