Månadens sju tips (Maj 2013)

När jag för ett par år sedan drog igång Blashyrkhbloggen i VKs bloggportal började jag ganska snabbt med något jag valde att kalla ”Veckans Playlist”. På två år hann jag med att skapa och dela med mig av inte mindre än 85 spellistor på Spotify. Även om jag lade bloggen på is så har detta intresse för Spotify-spellistor hållits vid liv.

SpotifyMetal

Nu för tiden publicerar jag inte ens i närheten av lika många spellistor, men något som jag sett till att hålla vid liv är en månatlig publicering av en sammanställning av nya släpp inom hårdrock/metal. Detta gör jag på min egna, helt ideellt drivna, webbsida Spotify Metal. Jag tänkte därför även börja med att bjuda på en Spotify-spellista med sju intressanta tips här på 7:an. Sista torsdagen varje månad publiceras detta tillsammans med en video som på ett eller annat sätt utmärkt sig under månaden som gått. Spotify-spellistan hittar ni genom att klicka på bilden nedan (detta kräver tillgång till Spotify).

7an-tips-maj2013

Månadens video (Maj 2013)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *