The Retinal Circus

Retinal_circus12

27 oktober förra året tog jag del av något som jag i mina vildaste fantasier inte hade kunnat föreställa mig för 10 år sedan. Jag köpte en biljett till en konsert i London, saken var bara det att spektaklet avnjöts från min vardagsrumssoffa på Ålidhem i Umeå.

devin_live1

Tre vänner på en livesänd hårdrockskonsert i ett vardagsrum på Ålidhem.

För 10€ tog jag och ett par vänner del av en utsåld konsert som trots en del tekniska problem i början kändes som magiska timmar. Anledningen till att jag tar upp denna afton just idag är att de första livstecken på att konserten äntligen är på väg att släppas som DVD/Blu-ray har nu dykt upp på Devin Townsends officiella YouTube och det låter helt fantastiskt!

Om nu DVD/Blu-rayn kommer att innehålla hela spelningen (vilket jag iof sig förmodar och hoppas på) vet jag ej, men det här är iaf. setlisten som vi bevittnade i ett vardagsrum en mörk höstkväll på Ålidhem, Umeå. (”The Retinal Circus” verkar i skrivande stund inte ha ett spikat release-datum).

Setlist

01. Effervescent! | 02. True North | 03. Lucky Animals | 04. Planet of the Apes | 05. Truth | 06. War | 07. Planet Smasher | 08. Babysong | 09. Vampolka | 10. Vampira | 11. Addicted! | 12. Color Your World | 13. The Greys | 14. Hyperdrive |  15. Ih-Ah! | 16. Where We Belong| 17. Detox (S.Y.L) | 18. Bend It Like Bender! |19. Life | 20. Kingdom | 21. Juular | 22. Love? (S.Y.L) 23. Wild Colonial Boy | 24. Grace | Encore: 25. Little Pig

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *