Waar bloggen

Hej och välkomna till Kampsportsbloggen på www.folkbladet.nu
Mitt namn är Baland Reza och är uppvuxen i Umeå. Jag är utbildad journalist och är för tillfälligt på här på Folkbladet.
Kampsport har jag följt med intresse sedan litet grabb. Liksom många andra födda på 80-talet och senare föddes intresset via Bruce Lee-filmer. Mitt egna utövande är inget att skryta om. Jag har testat på de flesta stående kampsporterna. Men mitt taskiga träningspsyke i kombination med en trasig högerfot har gjort att jag mest tränar på en hobbynivå.

Den här bloggen kommer att mest fokusera på MMA och UFC i första hand. Jag kommer självklart även försöka skriva om traditionell boxning och thaiboxning, och andra i mån om tid.

Framför allt ska jag följa våra lokala fajters med Tor Troeng och David Häggström i spetsen. Bakom dessa två finns det en hel hjord av duktiga fajters som vill visa framfötterna.

Förutom nyheter kommer jag reflektera över det som händer i kampsportsvärlden. Jag kommer dessutom att skriva listor, lägga upp instruktionsfilmer och annat smått och gått.

Fight!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *