Ingen sol och bad för ”The Hammer”

 

Imorgon åker Tor”The Hammer” Troeng till soliga Cypern och Agia Napa och för att hålla i ett träningsläger. Mellan andra och sjätte juni ska Renyi-fajtern hålla i två pass om dagen på klubben Agia Napa MMA Academy
Jag känner Niclas som håller i gymmet i Cypern sen tidigare. Han tog kontakt med mig och ville ha en del olika MMA-profiler som håller träningsläger uner sommaren. Jag tyckte det lät som en kul grej, säger Hammaren till Kampsportsbloggen

Vad betyder det för dig att komma ut i och lära ut dina kunskaper?
Jag gillar att instruera. Man får dels en chans att dela med sig utav sin kunskaper men man lär sig alltid något själv också. Man måste verkligen tänka efter på varje liten detalj, då blir man bättre teknisk.

Agia Napa, eller Cypern för den delen, är knappast känt för sin MMA. De flesta som åker dit    gör det av helt andra anledningen. Tanken med den relativt nystartade klubben är att man ska kunna kombinera sol och bad med hård träning. Klubben har haft många kända gästränare. Förutom Tor har Alex Gustafsson och Jörgen Kruth åkt dit ner för att dela med sig av sina kunskaper.

Trots möjligheten att jazza runt i den varma solen, kommer Tor få slita under resan. Förutom att lära ut sina skills ska han sköta sitt civila jobb från Cypern.Ingen lek att vara MMA-fajter och forskningsassistent.
–  Men förutom det hoppas jag kunna njuta lite av solen också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *