Genom Lavskrikans ögon

20171004_165811

Kvinna i de mellersta 30-åren,mamma, läkare med främst psykiatrisk inriktning, av samisk härkomst, vänsterpartist utan parlamentariska uppdrag. Brukar inte vara rädd för att säga vad jag tänker och tycker när något inte verkar bra. Behöver arbeta lite på att även uppmärksamma det som faktiskt är bra. Välkommen till min blogg!

 

2 kommentarer

 1. Tack för inlägget om FK. Jag skulle vilja skicka dig följande text som jag delat i vissa grupper idag:

  Till dig som jobbar på FÖRSÄKRINGSKASSAN!

  Det är många som far riktigt illa av att bli utförsäkrade utan sjukpenning trots att de har sjukintyg och är oförmögna att jobba.

  Nu vädjar de om din hjälp! Om du förstår hur fel detta är – SNÄLLA SÄG UPP DIG!
  Förhoppningsvis kan det röra om i grytan så att en förändring sker.

  TACK på förhand till er som följer ert hjärta och ställer upp för dem!
  Det finns gott om jobb att söka!
  DELA! DELA! DELA!

  Inlägget finns även på min tidslinje på Facebook.
  Som du märker är jag desperat. Har jobbat som sjukgymnast, har drivit flera olika företag i olika branscher och har alltid älskat att jobba. Är utförsäkrad och hänvisad till AF. Jag tänker inte ge upp men är såååå trött och ledsen.

  • Hej Kicki! Tråkigt att höra om din situation, och ja, det är många som är i samma situation, utan att ha ”gjort något fel”. Det är ett enormt hål i vårt trygghetssystem.
   Jag tror tyvärr det går dela in människor i två kategorier – de som ser till människans bästa och de som ser till efterföljande av lagar och regler. Jag tror det är svårt att ha en humanistisk syn och samtidigt jobba med myndighetsutövning utan att må dåligt. Vad jag menar är således att tyvärr inte alla som jobbar på myndigheter har den humanistiska syn som krävs för att inse vad de faktiskt gör mot den enskilde. Det är hemskt. Håller tummarna för dig och din strid mot FK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *