Fint att Anja Pärson fick berätta själv

Anja Pärson var sommarpratare i dag. Då berättade hon till sist om sin kärlek till Filippa Rådin (lilla bilden). Det känns fint att Anja fick berätta själv. Foto: SCANPIX

Lördag 23 januari klockan 16.20
I dag berättade till sist Anja Pärson.
Hon berättade öppet om sin kärlek till Filippa Rådin.
Relationen har länge varit en offentlig hemlighet som medierna har känt till.
Det är fint att alla väntade så att Anja fick berätta själv när hon själv kände för det.
Att Anja Pärson och Filippa Rådin är ett par har det pratats om under flera års tid. I dag var Anja Pärson sommarpratare i Sveriges Radios P1. Då berättade hon till sist om sin kärlek till Filippa Rådin. Du kan läsa Folkbladets nyhet här.
I programmet berättade Anja om svårigheten att smyga med kärleken. Hon berättade att paret väntat i fem år på att berätta, detta på grund av att det ”finns människor omkring dem som inte själva valt att vara inblandade i deras liv”.
Medierna har inte berättat om relationen. När Filippa Rådin har nämnts har hon alltid kallats ”en av Anjas närmaste vänner”, eftersom relationen inte varit offentlig.
Anja Pärson fick själv berätta när hon nu kände att tiden var mogen.
Det känns bra att den respekten har funnits hos medierna. Anjas fantastiska idrottskarriär är en sak. Hennes privatliv tillhör henne.
Det måste kännas som en befrielse att nu tvingas slippa smyga med kärleken.
Jag hopppas att Anja och Filippa nu kan njuta av kärleken fullt ut. I fortsatt respekt.

 

8 kommentarer

    • Jag är glad att du vågade erkänna inför tv att du har en flickvän, det är helt rätt att bli kär i en kvinna. lycka till!

    • Yttrandefrihet innebär INTE att man har rätt att yttra sina åsikter närsomhelst, varsomhelst utan att du inte behöver riskera att hemliga polisen en dag plockar in dig och du försvinner utan rättegång. Så var det i DDR, så är det inte i Sverige. Däremot kan du inte tro att varje hemsida, blogg, kommentarsfält, anslagstavla, lyktstolpe med mera finns där för att just du sak få sprida ditt budskap. Sätter du upp en lapp på anslagstavlan får du räkna med att nån plockar bort den, likaså med en kommentar på en blogg. Men du själv kan tryggt och säkert sitta framför din datorskärm och gnälla vidare.

  1. Vet inte var jag har dig som journalist Daniel. Ena stunden tycker du att det är fint, så fint att media inte berättar om nåt så enkelt att två människor är kära i varandra å andra sidan har du inga skrupler att hänga ut oskyldiga i den tidning du är chefredaktör för. DUBBELMORAL kallas det Daniel

  2. @Roland: Jag har svårt att förstå ditt påstående. I vilket fall anser du att jag/vi har hängt ut oskyldiga? Ge mig ett konkret exempel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *