God morgon, kollega!

Ni vet scenen i Sällskapsresan 2 – Snowroller där killarna från researrangören har likadana jackor som sopåkarna i Kirchberg? Sopåkarna jävlas ju med Nalle & Co och säger:

– Guten morgen, kollegen!

Detta blir ju otroligt roligt med tanke på hur olika deras arbeten är. Och nu såg jag att Lennart Holmlund har skaffat en blogg. Här på Folkbladet.

3 kommentarer

  1. Hahaha 🙂 Dock en viktig sak att understryka är att du har fallenhet åt att formulera och uttrycka dig i skrift! Du kommer juh framtill en punch line, slutsats, eller en frågeställning för läsaren. Att servera texten i ett paket för läsaren är en konst! Vilket jag saknar i Lennarts blogg-inlägg, men det kanske kommer… Lennart kommer aldrig till punkt i sina blogg-inlägg, jag blir mer förvirrad av vad han vill ha sagt. Fast det kan bottnats i hans yrke som politiker även ;P

    • Tack för responsen 🙂 Har tyvärr ingen uppfattning om honom som skribent och tanken med inlägget var mer att skoja om den gemensamma nämnaren, trots att vi inte har något med varandra att göra. Jag som student, han som kommunalråd. Så jag hoppas att det framgår, om än underförstått 😀

  2. Det framgick tydligt 🙂 Bara jag som var tvungen att göra ett inlägg om vad jag tycker om Lennart som bloggare ;P (jag tog chansen här ;))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *