Vildmännen på gång igen

Vildmännen slog Obbola borta ikväll med hela 15-6. Den nya formationen med Petter Eriksson, Samuel Karlsson och Mikael Hjelm höll enligt rapporterna stor show.

Samuel Karlsson gjorde inte mindre än sex(!) mål och dessutom två assist i debuten, och Petter Eriksson gjorde 1+5 (samtliga assist till Karlssons strutar).

– Vi var riktigt bra i dag, det var riktigt jävla kul, säger Samuel Karlsson när bloggen ringer upp.

Hyfsad debut för dig?

– Den fungerar faktiskt! Det var riktigt skönt, hela våran femma och resten av laget gjorde en riktigt bra insats. Jag känner att glädjen är tillbaka, det är ju lite mer ”spela för att det är roligt” här även om vi självklart vill vinna. Det är inte lika strikt som i Ersboda och för mig betyder det mycket att kunna spela ut och hitta glädjen, säger Karlsson.

Hur såg målen ut?

– Det var två helt öppna mål, sen några gamla klassiska komma över ekvatorn och skjuta i bortre.

Tycker du det var stor skillnad mellan ettan och tvåan?

Har ju bara spelat en match än men självklart är det skillnad, det är lättare att få skottlägen och väl där brukar jag ju få bollarna på mål rätt ofta, säger han.

Debuten är nu avklarad, men det kan bli tufft att hålla ett snitt på åtta pinnar per match?

Haha, visst är det så, men man kan alltid försöka…

*

Vildmännens målskyttar i matchen. Fr v: Magnus Barkestam, Fredrik Eriksson 2, Tobias Walleskog, Anton Sigvardsson 2, Petter Eriksson, Samuel Karlsson 6, Mikael Hjelm 2,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *