Helgduellen är rättad!

Oj, vad mycket lättare denna måndag kändes efter att jag rättat helgduellen. Efter den förnedrande dansen i maskeraddräkt är nämligen jag, Jakob Arvidsson,  nu tillbaka som segrare!

Detta efter en riktig rysare. Tipsen följdes åt helt och hållet, med ett enda undantag. Lindberg trodde att IBF Dalen skulle vinna mot Umeå City, och jag trodde tvärtom. City gjorde sitt jobb och vann med 8-2 vilket gav slutresultatet 6-5 i min favör i helgduellen.

Straffet är redan bestämt, och det kommer att utföras nu på onsdag. Mest troligt kommer vi att avslöja straffet för att få lite hjälp av er läsare, men jag håller på det ett tag till. Vill bekräfta detta med Lindberg, men han verkar ha gått under jorden för tillfället…

Hämnden är ljuv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>