Tjeckienmatchen är målet för Samuelssons sambo


Dalenkändisarna Lars Erik Torp och Ketil Kronberg befinner sig just nu i Norge för att ladda upp inför VM. I morgon reser laget mot Helsingfors efter sista träningspasset på norsk mark. Uppladdningen har bland annat bestått av match mot Sverige, som ni säkert redan vet, men dessutom även en träningsmatch mot ett norskt division I-lag.

- De var inte bra, vi vann med 15-0 så det är svårt att avgöra hur det gick i den matchen. Jag spelade den tillsammans med Ole Mossin Olesen (tidigare Umeå City) och Fredrik Haas Eriksen.

I Sverigematchen spelade han med Ketil.

- Det kommer självklart bli vår klart viktigaste spelare i VM. Men laget känns ganska bra. Vi är inte i klass med Sverige och Finland, men vi hoppas kunna ge Tjeckien en match. Det är den matchen vi förbereder oss för och kanske liten den mot Italien också. Japan vet jag ingenting om, men jag mötte dem i student VM och då var de inte bra alls.

Norge vill såklart besegra Tjeckien för att slippa möta Sverige i kvartsfinal.

- Det är en på 100 att vi ska slå Sverige och kanske får vi hoppas att den gången blir under VM, men jag kommer inte börja psyka Johan och Walle utan förlitar oss på att slå ur underläge istället.

Skulle det slå in så har ju Lars Erik ett gyllene läge att skicka lite gliringar mot Johan Samuelsson. Det är ju nämligen så att de två bor ihop i Umeå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>