Talangfull trio klar för Sandåkern


Från IBF Dalen tar tre unga killar klivet upp i Sandåkerns trupp inför kommande säsong. Jonas Blixt, Kristoffer Dingstad och Rasmus Marklund, samtliga födda 1994, har tagit stora kliv i sin utveckling under säsongen och får nu alltså chansen att spela division 1 innebandy med Sandåkern. Samtliga tre spelare fanns även representerade vid distriktslags – sm där de på ett bra sätt representerade Västerbotten.

– Det känns otroligt motiverande att ta klivet upp till Sandåkern. Det känns som helt rätt steg för min utveckling och jag tror vi har ett spännande lag på gång inför kommande säsong meddelar Rasmus Marklund och får medhåll av såväl Jonas som Kristoffer.

– Jätteskoj att dessa grabbar valt att köra med Sandåkern under kommande säsonger. Rasmus spelade ju allsvensk innebandy med oss sista 7 matcherna i serien och visade att han många stunder klarade det tempot galant. Jonas och Kristoffer kliver in med kanon förutsättningar som jag ser det. Båda två är bra tränade och har väldigt bra inställning till sitt idrottande, så det ska bli roligt att se dem kommande säsong, säger Jonatan Brolin.

Samtliga tre spelare har skrivit kontrakt på två år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *