Även GUIF kan hamna i ettan

I går berättade vi att Gamla Stan tackar ja till platsen som de fått i och med att Spöland Vännäs drog sig ur.

Efter att ett lag i Stockholmsområdet dragit sig ur så har även GUIF fått en förfrågan om att ta klivet upp till ettan. Denna möjlighet behandlades igår på ett styrelsemöte, och efter det samlades även spelarna för att diskutera situationen.

Tydligen ska tongångarna ha varit positiva och det mesta talar nu för at laget tackar JA till platsen.

- Vi måste vara självförsörjande och kostar division I-spelet si och så mycket kommer inte föreningen backa upp. Men vi har tittat på olika inkomstmöjligheter, säger Per Beijar, spelare och allt-i-allo i Gimonäs UIF, till ex-bloggaren Joakim Bålfors.

Anledningen att klubben har policyn att alla lag måste vara självförsörjande är att i gamla Gimonäs CK så sög A-laget alldeles för mycket pengar från övriga organisationen, och det i sin tur ledde till konkurs.

Mer om detta när det väl blir 100 % klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>