Silly season-nytt


Som ni kunde läsa i dagens VF så meddelade Max Wahlgren kollega Niklas Westman att han hade erbjudanden från Storvreta och en klubb till. Något av dalalagen borde ju inte vara helt otroligt, men då väl Storvreta väckt intresse så tror jag att Max hamnar där bara de kan hjälpa honom med den sociala situationen.

***

Som VF-sporten rapporterade för en dryg vecka sedan så kunde ni se Elin Tjärnström och Sara Helin på Iksus träningar den här veckan och igår träffade båda två Niklas Eklbom och båda fick ett kontraktförslag serverat. Sara Helin har, som vi tidigare rapporterat, fler intressanter och det beslutet kommer alltså med största sannolikhet dröja längre än Örnsköldsvikstjejens…

***

Jocke Sjöström har gjort klart med en fortsättning i Iksu och kommer alltså inte att göra brorsan Peter sällskap i Umeå City som någon form av matchcoach och därmed får Peter ”Grubbe” Grubbström klara sig med Patrik Eklund på bänken den här säsongen och Iksuduon återskapas inte – till nästa säsong i alla fall.

***

Alexander Bodén har fått lägenhet i Umeå då han den 1 juli med största säkerhet flyttar in i Peter Sundelins lägenhet – som alltså Dalen fixat åt honom – och därför känns ju inte beskedet om hans påskrift i klubben längre bort.

***

Gunnar Domeijs vara eller icke vara i Umeå City har ännu inte fått något svar och tyvärr har jag inget besked i den frågan just nu.

***

Vi har nu en dag kvar på bloggen – och det är i dag lördag. I morgon fyller jag år och då kommer jag endast leverera någon form av avslutningskrönika modell större. Annars får jag hälsa en trevlig valborg och protestera inte mot mig på min födelsedag är ni snälla – strejka mot något annat om ni ska vetja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>