”Thoren” testade nya förmågor

Staden består nu av två allsvenska lag och det finns mycket aktivitet att rapportera om från dessa. Positiva City-news har vi redan gått ut med och här kommer en liten uppdatering om läget i Thorengruppen.

Under helgen som var bjöd man in ett helt gäng spelare från Norrland att testa sina förmågor tillsammans med den befintliga truppen. En så kallad ”tryout” med andra ord.

– Det blev riktigt lyckat får man ändå säga. Spelet höll hög kvalitet och det var positiv stämning rakt igenom, säger tränaren Bertil Eirell.

Bland spelarna som var inbjudna är det några namn som sticker ut. Viktor Jansson (H/B), Magnus Johansson (lagkapten SSK), Jesper Fransson (snajper SSK) och Jonas Thomsson (SSL meriterad alltiallo) t ex.
Mina två lagkamrater Henke Sjöstrom och Emil Nilsson var också där och testade vingarna, liksom ett par spelare från Övik och Luleå.

– Flera av de inbjudna spelarna är utpräglade rollspelare så det var lite extra spännande, fortsätter Eirell.

Inga nyförvärv är presenterade (än) men det kommer nog inom kort. På lagets hemsida gick man i alla fall ut med att min bloggkollega Jakob Arvidsson har skrivit på nytt kontrakt. Knappast en skräll att han blir kvar – men än dock ett positivt besked i silly-tider.

– Det känns kul att Jacke blir kvar. Han var faktiskt en av de bästa spelarna under helgen, säger Eirell.

Fortsättning lär följa om vi känner Thorengruppen rätt. Man har inte varit blygsamma i sina värvningar de senaste två säsongerna precis. Det ska bli spännande att se vad som väntar.

3 kommentarer

  1. Skärgården ska satsa. Obbola och Holmsund slår sig ihop på herrsidan.Bernt Boström kommer att leda satsningen. Stefan Edholm Obbola blir en av tränarna. Henke Nygård ingår också. Siktet är ställt uppåt både resultatmässigt och organisatoriskt. Slut med halvsatsande spelare.

    • Spännande! Innebandyn har varit lite på dekis där ute de senaste åren så det låter klokt och bra. Tänk om Peder Bodén bestämmer sig för att avsluta där allt började…

      • En satsning i skärgården låter naturligtvis bara bra. Det vore ännu bättrevom man var med på vad som tycks vara bestämt redan. Vad jag vet så har samtal förts mellan klubbarna. Där ifrån till att ha ett färdigt samarbete med allt vad det innebär är nog inte helt klart. Vi får väl se vad framtiden kan ge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *