Kampanjuppdatering

play for charity

Nu börjar Play for charity-kampanjen lida mot sitt slut. Idag har vi vår ”final” (som Jakob kommer berätta mer om…), och på måndag så kommer pengarna att skänka till välgörande ändamål.

Just nu har vi (med entrépengar inräknade) samlat ihop 68 000 kronor. En fantastisk summa som visar att man tillsammans är stark – siffran är enorm!

 

Kontonumret för den som undrat vad det är finns nedan:

Kontonummer: 716 880 768
Clearingnummer: 6210 (Handelsbanken)

Märk betalningen antingen med ert namn eller det nummer ni har i listan (så att säga). Vi tackar för alla bidrag – det gör skillnad i kampen för att utrota hungern.

De som tidigare har skickat in sitt bidrag skickar vi vårt tack till på den här länken.

Nytillkomna till listan är dessa:

Tack till Tanja Stella, schweizisk landslagsspelare, som tillsammans med Anna Jakobsson, lagkamrat i Endre IF, skänkte 900 kronor.

Linnea Jonsson skänkte hundra kronor för att GUIF (till slut…) fick ta steget upp i division 1.

RIG Umeås damer skänkte sin böteskassa på 600 kronor till kampanjen. Det för att de vann JSM-guldet. Stort tack!

Jennifer Cliffoord, Iksu Ungdom, skänkte 50 kronor per mål Cassandra Edberg och Julia Nordin gör i slutspelet liksom 50 kronor per seger som Iksu tar. Det blev 700 kronor. Tack Jennifer!

Simon Sedin, speedig winger i Dalen, skänkte 500 kronor till kampanjen. Det för finalspel och två pinnar i slutspelet.

Jolle B är Joel Bäckström, back i SSK (numera Dalen!), som skänkte 100 kr per poäng som han och flickvännen Natalie McNeil gjorde resten av säsongen. Åtta poäng innebar 800 kronor till kampanjen!

Anders Andersson köpte en Play for charity-tröja av oss för 200 kronor!

Harriet B skänkte 500 kronor. Jag vet tyvärr inte vem Harriet är, men om du vet så får du gärna sms:a-mejla-twittra-kommentera till oss!

GUIF:s Andreas Olofsson skänkte 300 kr till kampanjen! I det ligger sex pinnar.

Vandersar är en före detta holländsk fotbollsmålvakt… nej, men den som skänkt 250 kronor har jag inte koll på. Ska jaga reda på hen.

00009736295750 skänkte 670 kronor. Tyvärr har jag ingen aning om vem det är. Ska ta reda på det så snabbt jag kan så vi får tacka denne!

Cassie91 står förstås för vår MVP Cassandra Edberg som skänkte 600 kr till kampanjen!  Tolv poäng à 50 kr ligger i det.

Oldboys är Mikael ”Koppen” Lindqvist, ex-tränare Pixbo och studioexpert i SVT med ett SM-guld på meritlistan, och gänget i Dino Cup (åtta lag deltar totalt), skänkte allt inträde till kampanjen vilket uppgick till 1000 kr.

Di Maria är Umeå FC:s mittfältare Erik Lundström som skänkte 250 kr till kampanjen. En spelare från en annan sport med andra ord – tack Erik!

Pär Wilhelmsson skänkte 200 kronor för en jädra massa skott som han och Jonatan Fornander täckte i slutspurten av säsongen.

Runstens Christian Byman skänkte 250 kronor för uppflyttning och en poäng från hans klubba!

Ankarsviks damlag skänkte 10 kronor per spelare och mål i den sista matchen som slutade med seger 4-2. De la dessutom till 200 kr för seriesegern. Totalt landade deras medverkan i kampanjen på 900 kronor!

Per Beijar, direttore sportivo i GUIF, klev in med 120 kr för 12 mål av GUIF i kvalet.

GUIF:s herrar skänkte 3 kr/åskådare i kvalmatchen. Det blev 200*3=600 kronor!

Utöver det har vi 400 kronor extra i entrépengar vilket innebär att det plussar på de drygt 6400 kronorna vi fick ihop under allstar-matchen till 6800 kronor. Pengar som ännu inte nått kontot, vilket gör att vi ”egentligen” ligger på 68 000!

Jättebra tycker jag.

1 kommentarer

  1. Johan! Harriet B bor i Kasamark och är mamma till Roger Boström, coach i TBS, och alltså farmor till spelarna Erik och Johan Boström. Hon tyckte att ni hade dragit igång en jättebra kampanj, så hon ville gärna bidra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>