Kampanj(slut)uppdatering:

Vi har visserligen avslutat Play for charity – men vi har förstås kvar att tacka några sista själar som bidrog till den FANTASTISKA slutsumman 80.055 kronor.

Iksus landslagsspelare Josefina Eiremo skänkte 670 kronor till kampanjen.

Jakob Arvidssons polare Krister Wiklund köpte en tröja för överpris (250 kr!) sedan Jacke ”erkänt” att den före detta fotbollsmålvakten Edwin van der Sar är dålig med fötterna.

Mattias Öredal, Thorengruppen, skänkte 400 kronor sedan hans gode vän och lagkamrat Erik Boström pyttsat två i slutet av säsongen.

Johan ”Säl” Nilsson skänkte 500 kronor – 200 för att Erik Ställ släppte in 10 mål mot City och 300 för några vinster samt bågningar. Tack!

Mats Jonsson skänkte 550 kronor till kampanjen. 300 för att ”Löven” gick upp i Allsvenskan, och 250 för fem poäng i slutomgångarna.

Prästen Östen Jansson skänkte 600 kronor för att Jakob Arvidsson gjorde tre (3!) mål i slutomgångarna. 200 à mål alltså!

Daniel ”Dille” Jernberg skänkte 700 kronor. 300 för att Löven gick upp, två hundringar för två segrar, och 200 för några poäng.

Jonatan Brolin, Dalens tränare, skänkte 300 kronor till kampanjen efter Dalens lyckade slutspel.

Eva Conradzon, mamma till Elias Conradzonskänkte 300 kronor till kampanjen. Tack!

En M Fjellstedt skänkte 276 kronor. Eftersom Cornelia Fjellstedt (och hon har bidragit redan) är den enda med efternamnet Fjellstedt i listan vi fört så vet jag tyvärr inte vem M. Fjellstedt är. I alla fall är vi väldigt tacksamma!

Mathias Hagert, Balrog (fd. Umeå City), skänkte 50 kr för en poäng för resten av säsongen.

Kristoffer ”Stralla” Strandberg, GUIF, skänkte 400 kronor för två poäng i kvalmatcherna mot K4 IF

Till sist så uppgick kollekten i stadskyrkan till 6786 kronor – och vi är väldigt glada över att kyrkan valde att skänka pengarna till kampanjen. Tillsammans med de 7637 kronor som Allstarmatchen till slut inbringade innebär det att vi till slut landade på 80.055 kronor.

Tack till ALLA som varit med och bidragit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>