Übervarm examen

Kom hem från Kina igår natt. Vi tillbringade några timmar i Amsterdam och var tvungna att kika in det mytomspunna ”red light district”. Jag trodde inte att det fortfarande existerade, men när man gick i de där trånga gränderna stod tjejerna i fönstren och lockade. Även mitt på ljusa dagen! Sjukt.

När vi landade på flygplatsen i Tr.Heim var det 20grader varmt - klockan 23.30! I Meråker har det varit 30grader i en vecka nu och det verkar fortsätta. Jerry Ahrlin är här och testar skidor i värmen, och ikväll har vi examensfest. Det är full fart.

/Markus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>