Ingen mer betong, tack!

Hemma i Skellefteå utgör Vitberget en fantastisk möjlighet. Hur många städer har ett sådant friluftsområde så nära stadskärnan? Det är inte många! Där har Skellefteå något att förvalta väl! Umeå har inte riktigt något lika stort och omfattande, men då är det desto viktigare att Nydalaområdet, Gammlia och Umåker m.fl. får vara kvar! Utan dessa skulle staden inte alls vara lika attraktiv.
Dessa områden är väldigt fina och jag tror många människor uppskattar dem, utan att kanske reflektera så mycket över det. Att Umeå vill bli 200 000 tycker jag är helt värdelöst. Men det kanske är viktigt att ha högt uppsatta mål?

Har vart irriterad ett tag i mina ögon m.m. och det släpper inte, vet inte vad det betyder, men jag är i färd med att kolla upp saken. Annars går träningen helt OK, även om man hade önskat lite mer vissa gånger..

Jag gillar inte den här stressen med ”jakten på snö” m.m. som kommer i dessa dagar. Säsongen startar ju verkligen alldeles för tidigt (15november) då typ 3 ställen i Sverige har skidspår..
För de som inte kommer med i WC eller liknande, väntar ca 1 månad innan nästa stortävling.. 1 månad av mörker skulle man kunna kalla det.

Hade jag fått bestämma hade säsongen startat 1 månad senare. Hellre att man då förskjuter säsongen några veckor på våren, då det är som finast uppe i norr.
/Markus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>