Sockerdricka

foto043.jpg

Kan man se mer avslappnad ut innan en kvartsfinal. Canada cycle motors-byxor till trots…

Sprinten i Ulricehamn bjöd på riktigt tuffa prologer, men är det Skandinavisk cup så är det, synd bara att det inte blir några fler skatesprintar i år. Man kan tycka att det är taskigt planerat att vår första skatesprint kommer i mitten av februari och sedan är hela sprintsäsongen slut. Kanske ska de som planerar cuptävlingarna omvärdera sin strategi till kommande år och då också tänka på att planera för OS och VM med rätt typ av tävlingar.

-

I alla fall blev Mackan blev bäste Skellefteååkare både på sprinten och på 10 km skate. I sprinten lyckades han (typ) dessutom manövrera ut tre av sina motståndare innan upploppet! 8:a och 14:e i Sverigecupen (den som är relevant…) för Mackan. Jocke blev 13:e och 17:e och själv slutade jag 20:e och 24:a.

-

Kan konstatera att jag för tillfället drabbats av mykoplasmaben, en annan mer beskrivande definition är sockerdrickaben, och är rätt förvånad att man kan placera sig så pass högt i cupen trots dessa kolsyrastyltor…

/Tor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>