Hur jag kan slippa bli liggvänlig i sommar.

Jag tycker att artiklar som vill provocera är otroligt roliga. Jag kan inte hjälpa att jag fnissar till och tänker ”men hur kan du resonera så här” och sen tänka hur det skulle vara ifall jag applicerade detta i mitt egna liv. Som i den här krönikan på nyheter24 om hur man som tjej och kille ska bli liggvänliga i sommar. Eftersom jag ser mig själv som tjej så läste jag mest hur jag som tjej ska bli liggvänlig.

Krönikan säger att om jag inte börjar le kommer drinken vara mitt enda sällskap, inte en enda karl kommer vilja stöta på mig (”åh nej”). Om jag står och skrattar hela kvällen kommer killar tro att jag är en sån där glad och lättsam tjej, det gillar killar. Det enda jag ser framför mig är det här:

Nu är ju jag tjej och krönikan är ju rätt heterosexuell så det kan vara så att jag helt enkelt inte har någon koll bara, men nej. Det pirrar inte till överdrivet i brallan av det där.

Spontant känner jag att det vore rätt gött att slippa fulla män på krogen, den här guiden i hur jag ska bli liggvänlig anammar jag, FAST TVÄRT OM! Du som skrev denna krönika, jag har dig att tacka i sommar verkar det som.

Om jag ändrar mig är beskeden tydliga. Jag ska se ut som en victoria secret- modell. FÖR ATT det är sommar och på sommaren gillar killar fräscha modelltjejer. Jag ska köra på att vara i bra form, ha en schysst bränna, ha lyster och läppglans. Jag ska (obs det här är så himla roligt) Jag ska se sund, fräsch och fertil ut! Haha, hur ser jag fertil ut? Ska jag stå och hålla upp min halvblodiga menskopp för att visa att min menstruation är regelbunden och stark eller ska jag stå och vicka med mina barnafödarhöfter och gnugga mitt fertilitetssekret på män i min närhet?

Attans, tusan och andra svordomar, – jag har varken barnafödarhöfter, mens eller läppglans. Vad ska jag göra nu?!

Det står att alla killar gillar hud.

image

Det här ska vara något sexigt misstänker jag, men jag tycker bara att det verkar lite läskigt. Om vi tänker oss in i en situation när jag har lyckats fånga någon hunk med min fertilitet och läppglans och kallpratar lite sådär casual och jag ba: ”jahaja, fint väder kväll. Vad gillar du förresten?” och han svarar ”hud” så kan jag ju med en gång garantera att det inte blir något hankypanky för den lille snoppersonen. Vad hände med typ segling, romaner om ryska män och matlagning?

Det tipsas även om att det är gemytligt att ha mycket kroppskontakt med den man stöter på. Att exempelvis sätta sig i dennes knä är något man kan använda sig av. Det är ju också rätt läskig. Tänk när vi sitter på valfri krog i Umeå och helt plötsligt är det någon som ska tränga sig ner mellan en själv och bordet för att sitta i ens knä. Snacka om knäpp stämning.

Sist men inte minst så gillar alla män glada och spralliga tjejer. Sån jävla tur att jag är rätt bitter så jag slipper skiten.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *