Februari

Stora planer smids dock. Jag kommer närmare en fas i utvecklingen som är positiv. Några möten och samtal med viktiga personer för mitt företagande. Förberedelserna att ta emot fiskebesökare framöver går enligt planerna. Min frilans som som förskollärare skapar tid att utveckla firman. En frihet att tacka JA till de bokningsförfrågningar jag hoppas på resten av året.

Konstigt nog verkar inte isfiske intressant att boka. Ett spännande fiske efter både gädda och abborre. Samtidigt förstår jag att vädret gör att man tvekar. Risken att sitta ute i -25 och storm lockar inte. Även om det finns kläder så vill man njuta och inte frysa tummarna av sig!

Båten står tryggt i ladan och jag längtar enormt mycket efter den! Snart vår?

Frilansjournalisten inom mig har tydligen hamnat i dvala. Jag får inget gjort trots många uppslag. Kanske det som är problemet, för mycket idéer i skallen gör att jag låser mig. Försöker utveckla mitt fotograferande inom sport. Det är riktigt svårt och det gäller att ha rätt grejor och inställningar. Kameran var med i Sundsvall förra helgen och några bilder publicerades på Umeå FC´s hemsida HÄR och HÄR. Bara att träna vidare!

Enda nackdelen med min frilans som förskollärare är att jag är för stor. Katastrof för kroppen att sitta vid små bord när man är stor och lång. Knäna och ryggen tar stryk. Jag ifrågasätter arbetsmiljön för många förskollärare!!

130209 008

 

Annars mår jag hur bra som helst. Pigg i skallen när jag slutar för dagen och många trevliga och roliga möten. Just nu är jag mest nervös på återföringen av min artikel som kommer i Fiskejournalen den 19/2. Jag är nöjd med den och jag hoppas att det blir bra marknadsföring!

Skitfiske och välkomna!

Mats

umeafishing.se och Twitter

1 kommentarer

  1. Frågan om låga möbler för personal i förskolan är redan avgjord. Du ska inte behöva sitta vid låga möbler som gör att du får ont. Problemet är att personalen själva vill ha det så och inte tänker sig för att det kan komma längre människor som jobbar. Det skulle vara intressant att driva den här frågan för att få en policy för detta i Umeå. Vill du det så hör av dig till mig så tar vi tag i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *