Här är det slut!

Mitt 310:e inlägg & många roliga stunder, dags att gå vidare.

Efter några månaders funderingar har jag alltså tagit beslutet att lämna folkbladet.nu. Inspirationen och min egen motivation att skriva har väl inte varit på topp under hösten. Tillsammans med de förändringar som folkbladet.nu gjort på webben så passar det med en omstart för mig själv någon annanstans. Sociala medier har ökat lavinartat och jag söker nya vägar att nå ut med mitt fiske och annat.

I dagarna startar jag två egna bloggar UMEAFISHINGBLOGGEN där självklart fisket har fokus!

Den andra heter METALANDLIFEBLOGGEN där resten av mina intresseområden kommer att vara. Allt som sker i livet där mitt andra stora intresse musik av den hårdare skolan finns.

Stort tack till Roland Edlund som släppte in mig på dåvarande VF. Erik Isberg för en bra dialog i slutskedet av min period här. Perfekt hjälp på webben har Robert Sundelin (hamra på) gett mig!

Sist men inte minst! Daniel Nordström, den som varit mitt stora stöd och som jag ser det en duktig mentor. Mitt skrivande utvecklades och han hjälpte mig även in på musiksidan. Det var en ära att skriva åt dig, du är saknad!

Om du vill så är du välkommen att följa mig vidare framöver!

Väl mött, skitfiske och välkomna.

Mats 

umeafishing.se l Twitter l Youtube I Instagram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *